← Back to events

Germaanse Geneeskunde Retreat Ondernemers for Dutchies

Door deel te nemen aan onze unieke retraite op Ibiza, waar de essentie van Germaanse Geneeskunde, de verkenning van je Familiesamboom, Persoonlijke Tijdlijn, en de analyse van algoritmische wiskundige patronen samensmelten, open je de deuren naar een nieuwe dimensie van bedrijfsgroei. Het is een holistische aanpak die niet alleen je perspectief op gezondheid en welzijn verrijkt maar ook een diepgaande invloed heeft op de groei en het succes van je onderneming.

Wij geloven dat succes meer is dan cijfers alleen; het is de harmonie tussen geestelijke welzijn, lichamelijke gezondheid, en zakelijke voorspoed. Dit seminar is ontworpen om je te voorzien van de gereedschappen, inzichten, en ervaringen die nodig zijn om deze balans te vinden en te onderhouden. Je keert niet alleen terug met een vernieuwde energie en helderheid maar ook met praktische strategieën die direct toepasbaar zijn op je bedrijf.

Maak je klaar voor een transformatieve ervaring die de potentie heeft om niet alleen jezelf maar ook je onderneming naar ongekende hoogtes te stuwen. Ontketen het volledige potentieel van je bedrijf door de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling, en zet de stap naar een toekomst waarin succes, welzijn, en vervulling hand in hand gaan.

Laat je meenemen op een reis gevuld met wijsheid, inspiratie, en een positieve, heldere, krachtige energie. Om je volledig op te laden, totale ontmoeting met jezelf, klaar om deze rijke energie te delen met je bedrijf en je klanten. Want in essentie, is alles bewustzijn!

Ibiza, een eiland waar elk aspect van je wezen wordt vergroot, waar je gedachten vorm krijgen als je in ware harmonie bent met je lichaam. Dit paradigma van volledige gezondheid op elk niveau - waarbij je lichaam dient als je medicijn, je gids - is de kern van onze filosofie. Wanneer je deze verbinding met je lichaam aangaat, echoot deze door in de connectie met je onderneming, leidend tot een gezonde bedrijfsvoering op vlakken als communicatie, inkoop, marge, focus, toekomstvisie, groei, samenwerking, partnerschappen, sociale media, branding, en je doelgroep.

Een ondernemer's welzijn is cruciaal; je gezondheid is direct gelinkt aan je vermogen om te ondernemen. Ziekte betekent niet alleen een persoonlijke strijd, maar ook een professionele - wie neemt de zaak waar, wie handelt de dagelijkse zaken af? Een gezonde mindset bevordert niet alleen een gezond leven, maar ook een florerende onderneming.

Je verdient het om in gezondheid te leven, elk moment te koesteren en te genieten van geluk, liefde, gelijkwaardigheid, natuur, welvaart, een gezonde omgeving, voedzame voeding, een vitaal lichaam en geest, positieve gedachten, passie, talent en de realisatie van je dromen!

Heb je vragen of wil je een persoonlijk voorgesprek? Neem contact op:
Marjolein van der Meulen
0031651570119

Inbegrepen: logies, ontbijt, lunch
Niet inbegrepen: vervoer, vluchttickets, diner, excursies

Programma
23 april kennismaking meeeting 16-18 uur
24-25-26-27 april elke dag 10-14 uur

Share this event.

Buy your tickets

April 23
Ibiza Retraite: Harmonie in Gezondheid en Ondernemerssucces Ontdek de sleutel tot zowel persoonlijke welzijn als zakelijk succes tijdens onze unieke 6-daagse retraite op Ibiza, "Harmonie in Gezondheid en Ondernemerssucces". Verdiep je in de kracht van Germaanse Geneeskunde, ontrafel je Familiesamboom, verkrijg inzicht in je Persoonlijke Tijdlijn, en demystificeer algoritmische wiskundige patronen die je leven en onderneming beïnvloeden. Deze retraite combineert dagelijkse HeartConnection ontmoetingen, inspirerende wandelingen, verrijkende gesprekken, en de magische energie van Ibiza om jou te transformeren tot een krachtigere ondernemer. Keer terug met hernieuwde energie, diepgaande inzichten, en concrete strategieën voor groei. Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een leven en bedrijf in bloei.
10.00-14.00
1.494,15 per ticket(incl. fee)
1.494,15
Add

Check out more about this event

Contact the event organizer

2024© Holibiza | Website by Influid
Ticket has been added to the cart
Tickets from different events cannot be added to the cart.

This is a functionality for users.

Login

Hey Holimember! Thank you for liking the event! You may not be able to purchase a ticket right now, so we will send you a reminder two days before the start of the event!

Thanks!